ΝΕΑ Σειρά Διαδικτυακών Σεμιναρίων από την πρωτοβουλία Grow with Google
- Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2022 - 9:58 π.μ. -

Αγαπητοί συνεργάτες ,

για όσους το θεωρείτε σκόπιμο παραθέτω την πρόσκληση για μια ΝΕΑ Σειρά Διαδικτυακών Σεμιναρίων από την πρωτοβουλία Grow with Google με το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας την Τρίτη 1 και Τετάρτη 2 Νοεμβρίου, 17.00-20.10

Αφορά τέσσερις ενδιαφέρουσες και χρήσιμες για όλους τους φοιτητές μας (ανεξαρτήτου τμήματος) αλλά και κάποιους απο εμάς θεματικές: 1. Πώς να δημιουργήσετε μια ιστοσελίδα 2. Πώς να αναπτύξετε τη Στρατηγική σας στα Social Media

3. Πώς να δημιουργήσετε μια διαδικτυακή επιχείρηση και

4. Δημιουργία Βιογραφικού και προφίλ στο LinkedIn

 

 

Και η παρακολούθηση είναι δωρεάν!

Ακολουθεί κείμενο πρόσκλησης και Post για Social Media με συνημμένο εικαστικό.

 

Κείμενο Πρόσκλησης 

Θέμα: ΝΕΑ Σειρά Διαδικτυακών Σεμιναρίων από την πρωτοβουλία Grow with Google

H Google, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας Grow with Google προσφέρει μια σειρά εκπαιδευτικών σεμιναρίων χωρίς χρέωση, με θεματικές που αφορούν το Digital Marketing, την Δημιουργία Βιογραφικού και την Περιβαλλοντική βιωσιμότητα.

Την Τρίτη 1 και Τετάρτη 2 Νοεμβρίου, 17.00-20.10 σας καλούμε να παρακολουθήσετε διαδικτυακά τα 4 webinars που πραγματοποιούνται για τους φοιτητές του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και να μάθετε περισσότερα για το πως να αξιοποιήσετε διαφορετικά εργαλεία, κανάλια και τεχνικές του ψηφιακού μάρκετινγκ. 

Τρίτη 1/11, 17.00-18.30: Πώς να δημιουργήσετε μια ιστοσελίδα
Περιγραφή: Το webinar αυτό θα σας δώσει όλα τα εφόδια και τις πληροφορίες που χρειάζεται να γνωρίζετε σχετικά με τη δημιουργία μιας ιστοσελίδας.
Εγγραφείτε εδώ

Τρίτη 1/11, 18.40-20.10: Πώς να αναπτύξετε τη Στρατηγική σας στα Social Media
Περιγραφή: Σκοπός είναι η κατανόηση των Social Media, ώστε να εντοπίσετε τις ευκαιρίες για τη σωστή διαμόρφωση της παρουσίας σας και να μάθετε τα βήματα και τις ενέργειες που μπορείτε να κάνετε για την ανάπτυξη μιας Στρατηγικής.
Εγγραφείτε εδώ

Τετάρτη 2/11, 17.00-18.30: Πώς να δημιουργήσετε μια διαδικτυακή επιχείρηση
Περιγραφή: Στο webinar αυτό θα μάθετε όλα όσα είναι απαραίτητα για τη δημιουργία μιας διαδικτυακής επιχείρησης ή ενός e-shop.
Εγγραφείτε εδώ

Τετάρτη 2/11, 18.40-20.10: Δημιουργία Βιογραφικού και προφίλ στο LinkedIn
Περιγραφή: Στο webinar αυτό θα σας δοθούν συμβουλές και βέλτιστες πρακτικές σχετικά με τη δημιουργία βιογραφικού, καθώς και για το προφίλ σας στο LinkedIn.
Εγγραφείτε εδώ

Τα webinars απευθύνονται σε όλους τους φοιτητές (προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς) και αποφοίτους του ΠΑΜΑΚ. 

Μετά την ολοκληρωμένη παρακολούθηση του σεμιναρίου θα λάβετε ηλεκτρονικά, εντός 1 εβδομάδας, βεβαίωση παρακολούθησης. 

1-2 Νοεμβρίου 2022, 17:00 - 20:10

 

Εάν ανυπομονείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με το Digital Marketing, μπορείτε να δημιουργήσετε το εξατομικευμένο πλάνο εκμάθησής σας στη δωρεάν ηλεκτρονική εκπαιδευτική πλατφόρμα του Google Digital workshop και να επωφεληθείτε από περαιτέρω εκπαίδευση της Google στο δικό σας ρυθμό. Αφού ολοκληρώσετε την εκπαίδευση μπορείτε να πάρετε και το πιστοποιητικό ολοκλήρωσης με την υπογραφή του Grow with Google και του IAB Europe.

Ανυπομονούμε να σας δούμε!

 
 

Social Media Posts 

Νέα διαδικτυακά σεμινάρια χωρίς χρέωση από την πρωτοβουλία του Grow with Google για τους φοιτητές του Πανεπιστημίου Μακεδονίας #growwithgoogle!
1-2/11, 17:00-20:10
Μάθετε περισσότερα για τα social media, τη δημιουργία ιστοσελίδας και διαδικτυακής επιχείρησης και τη δημιουργία βιογραφικού, ενισχύστε τις ψηφιακές σας δεξιότητες και αποκτήστε τη βεβαίωση παρακολούθησης.
-Δηλώστε συμμετοχή


(με το λογότυπο του Grow with Google)
*Εάν επιθυμείτε να κάνετε repost ως reminder το παραπάνω με άλλα εικαστικά, θα τα βρείτε επισυναπτόμενα στο email.
 

 
Φιλικά 
 

AIorK4xDaPX1vY0prMlbKA76Xspe_JFxzOtKtFeIg2KFOWmclC6iFwD2FEIy7qYzflumBC9IDxZoK38AIorK4xFFeSXzCSxviDj5a7GS9kdMHNbMNYSVKi9kague5n-UQsHTvuiig3iFCWmxTKlIT7fxGyDYcc

Dr. Konstantinos Fouskas

Digital Entrepreneurship and Technological Innovation.

Department of Applied Informatics

Member of ISEB Lab, www.iseb.gr

University of Macedonia (www.uom.gr)

Egnatia 156, 546 36, Thessaloniki, Greece

Office 430, 4th floor, Tower C-D

Email: kfouskas@uom.edu.gr

Τel.   :   + 30 2310-891 845